Projekti

Poduzetništvom prema samoodrživosti

Poduzetništvom prema samoodrživosti

Ove školske godine, započinjemo s provođenjem projekta “Poduzetništvom prema samoodrživosti”. Nakon što smo se prijavili na Poziv za financiranje projekata u sklopu izvannastavnih aktivnosti osnovnih i srednjih škola te učeničkih domova u školskoj godini 2023./2024., Ministarstvo znanosti i obrazovanja je, Centru za autizam, odobrilo iznos od 2587,99 eura za provedbu projekta.

Ovaj projekt je od iznimne važnosti za naš Centar jer omogućuje opremanje ustanove potrebnim materijalima za provođenje 4 izvannastavne aktivnosti u skladu sa specifičnim interesima korisnika: domaćinstva, vrtlarstva, likovne i kreativne radionice.

Projekt je zamišljen za provođenje tijekom jedne nastavne godine (2023./2024.) te je cilj, uz poticanje razvoja vještina poduzetništva, postići djelomičnu samoodrživost kroz izradu proizvoda za korištenje u školi. Potrebna oprema će se koristiti dugoročno, a proizvedeni i prodani proizvodi će omogućiti financijska sredstva za osiguravanje materijala potrebnih za izradu proizvoda u budućnosti.

Provođenje ovog projekta možete pratiti na web stranici projekta.

Skip to content