Projekti

„Laboratorij životnih vještina“

„Laboratorij životnih vještina“

 

Iza nas je uspješno realiziran projekt unutar kurikuluma izvannastavnih aktivnosti „Laboratorij životnih vještina“ koji smo provodili tijekom 2022./2023. školske godine.  Nakon što smo se prijavili na Poziv za financiranje projekata u sklopu izvannastavnih aktivnosti osnovnih i srednjih škola te učeničkih domova u školskoj godini 2022./2023., Ministarstvo znanosti i obrazovanja je, Centru za autizam, odobrilo iznos od 8 000 kn (1061.78,00 Eura) za provedbu projekta.

Vrijednost je ovoga projekta u tome što je namijenjen specifičnim interesima i mogućnostima učenika s autizmom. Opremanjem Centra te neposrednim radom učitelja kroz poticanje i podršku na tri područja izvannastavnog rada: domaćinstvo, vrtlarstvo i kreativno radnom području, učenici su unaprijedili svoje osnovne životne vještine.

Projekt je iza nas, no kako smo financijska sredstva utrošili na materijale i opremu za kvalitetno izvođenje ovih aktivnosti, planiramo vrijedno raditi na ovim područjima i u nadolazećim školskim godinama. Više o projektu možete pogledati na web stranici projekta.

Skip to content