Novosti

DOKKICA – kampanja “Druga strana spektra”

DOKKICA – kampanja “Druga strana spektra”

Drage mame i dragi tate,

 

znamo da biti roditelj autističnom djetetu nije lak zadatak. Znamo da je puno tema o kojima bi trebali kao društvo pričati i puno promjena koje je u sustav potrebno donijeti kako bi se pomoglo i olakšalo vašim obiteljima, ali sada bih vas zamolila da kratko zastanemo, zajedno sa svime što znamo. Da na trenutak duboko udahnete i prisjetite se najdražih trenutaka od svih onih lijepih koje ste proživjeli sa svojim djetetom, baš zato što ono je “drugačije”, netipično.

 

Povodom obilježavanja Svjetskog dana svjesnosti o autizmu, DOKKICA pokreće malu kampanju “Druga strana spektra” i poziva te da podijeliš s nama najljepše i najdraže trenutke svog roditeljskog putovanja s naglaskom na sve ono što si naučio/la zahvaljujući posebnosti svog djeteta.

 

Kako to možeš učiniti?

Možeš nam poslati pismo s Vašom zajedničkom fotografijom

ili snimiti kratki video u trajanju od minute.

Za kraj možeš ostaviti kratku poruku svim drugim roditeljima koji u ovom trenutku možda teže pronalaze one ohrabrujuće i lijepe momente.

 

Sve nam možeš slati na mail info@centarpodrske.hr s naznakom Druga strana spektra.

 

Pridruži nam se pokretanju vala s druge strane spektra.

#sdrugespektra #dokkica

 

Kampanja se provodi u sklopu trogodišnjeg programa Integrativni centar za djecu s teškoćama u razvoju koju financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Skip to content